Affiliates

Nak contribute untuk blog ini, tapi tak nak menderma? No worries, kalau korang nak beli benda-benda kat bawah, saya ada sertakan refferal link mengikut vendor yang saya suggest dan pernah guna. Kalau korang tekan link yang ada kat bawah, dan buat pembelian dalam masa 30 hari, kira bolehlah nak derma kat saya beberapa ringgit 😂😂. 

1. Beli domain name

Domain name ni senang cerita macam link website korang yang korang kena beli, mostly kat Malaysia ada GoDaddy dan Google Domain. Tapi saya pernah berurusan dengan vendor-vendor kat bawah ni, dan saya highly recommend korang untuk beli dengan mereka, sebab mereka merupakan syarikat dari Malaysia.

 Vendors Link 
 
 BigDomain.my Klik sini
 
 DomainPlus.com.my Klik sini
 
 Domain.comKlik sini 





  • Share:

Advertisements